Szűrés

A(z) applikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR továbbfejlesztette egészségügyi alkalmazását

2023. július 26. -

A HONOR bemutatta a HONOR Health alkalmazás továbbfejlesztett verzióját, amellyel egészségesebb életmódra ösztönzi a felhasználókat. Az app digitális egészségügyi naplóként funkcionál a fitneszadatok nyilvántartásával, tippekkel és az eszközök egységes kezelhetőségével.

Tovább

Pozitivitás és stílus

2023. július 18. -

Új ingyenes és exkluzív háttérképekkel és témákkal gazdagodik a HONOR 90 szériája. A HONOR Témák appon keresztül elérhető funkciókkal a személyre szabhatóság kerül fókuszba, ezzel is még több lehetőséget adva a felhasználóknak egyéniségük kifejezésére.

Tovább

A Direct Now app saját streamingtartalmai vonzzák leginkább az új nézőket

2023. június 13. -

A streamingszolgáltatások aranykorukat élik, nincs ez másként a Direct One applikációja esetén sem: a Direct Now felhasználóinak száma csak az elmúlt 1 évben közel harmadával nőtt, és saját gyártású műsorai az app legnépszerűbb tartalmai közé tartoznak. 

Tovább

Egy átlagos felhasználónak 40 alkalmazás van telepítve az okostelefonján

2023. április 17. -

A felhasználók többsége elsősorban otthon vagy a mosdóban nyit meg okostelefonos appokat – derült ki egy közelmúltbeli, mobiltelefon-használatot vizsgáló kutatásból*. A kutatás szerint egy átlagos felhasználónak 40 alkalmazás van telepítve a telefonján, de az ideje 89 százaléka 18 alkalmazás között oszlik meg. A kutatással érintett 18-24 évesek naponta nagyjából 3 óra 45 percet, míg 65 év feletti társaik körülbelül napi 1 óra 43 percet töltenek mobilappok társaságában. 

Tovább