Szűrés

A(z) esemény kulcsszót tartalmazó cikkek

Oslóban képviselhetik Magyarországot a legjobb mobil app ötletekkel pályázó diákok

2014. november 19. -

A Telenor Youth Summit verseny magyar győztesei a tehetséggondozást és az internetes zaklatás áldozatait segítenék mobilalkalmazásba ültetetett ötleteikkel. A két diák képviseli majd hazánkat a Norvégiában megrendezésre kerülő nemzetközi ifúsági találkozón és workshopon.

Tovább

Már csak egy hét és Hacktivity!

2014. október 2. -

Október 10–11-én immáron 11. alkalommal ismét kezdetét veszi Kelet-Közép-Európa független IT Biztonsági Fesztiválja, a Hacktivity. 28 előadás párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, termékdemonstrációs szekció, hardware hacking, lockpicking és esti buli várja az érdeklődőket. Október 3. és október 5. között egy kis wargame játékkal 42 diák ingyen belépőt is nyerhet a fesztiválra.

Tovább

Októberben jöhetnek az új iPadek és az OS X Yosemite

2014. szeptember 18. -

Az Apple Insider és több más portál információi szerint október közepén újabb sajtóeseményt tart az Apple, ahol az újgenerációs táblagépek mellett az OS X Yosemite rendszer is bemutatkozik.

Tovább

A Microsoft kiküldte meghívóit a szeptember 30-ai sajtóeseményre

2014. szeptember 17. -

A Microsoft szeptember 30-án San Franciscóban tart sajtóeseményt. A vállalat már kiküldte sajtómeghívóit, ahol valószínűleg a Windows 9 „Thresholdot” mutatják be a nagyközönségnek.

Tovább