Szűrés

A(z) esemény kulcsszót tartalmazó cikkek

Következő generációs technológiák a Samsung 2015-ös EU Fórumán

2015. február 9. -

A Samsung a Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon mutatta be az „okosabb” jövőre vonatkozó elképzeléseit. A vállalat az európai TV piacon megszerzett vezető szerepének megerősítésére a 88-hüvelykes SUHD TV-jét hozta el. Emellett új, prémium hangzást nyújtó audio megoldásokat, az otthoni sütést-főzést kellemesebbé tevő intelligens háztartási készülékeket is piacra dob Európában a cég.

Tovább

Februárban mutatkozhat be az Apple Watch és az új MacBook Air

2015. február 6. -

Hamarosan érkezik a vállalat elő okosórája, és a legújabb MacBook Airt is sokan várják már. A legfrissebb híresztelések szerint az Apple ebben hónapban tart egy sajtóeseményt, ahol még többet megtudhatunk az új jövevényekről.

Tovább

Hogyan lesz a jó ötletből sikersztori? – minden kiderül a startupokról az év első Okostelefon Akadémiáján

2015. január 19. -

Egy jó ötlettel napjainkban minden eddiginél könnyebb sikert elérni, hála az okoseszközöknek és az internetnek. A Telenor idei első Okostelefon Akadémiája igyekszik bátorítást adni mindenkinek, akinek van egy jó ötlete, mégpedig olyan előadók segítségével, akik maguk is egy-egy sikersztori részesei, alkotói. A január 21-i eseményen az Appra magyar! 2014 nyerteseit is kihirdetik.

Tovább

Januárban debütálnak a Windows 10 újdonságai

2014. november 28. -

Egy friss jelentés szerint a Microsoft egy eseményt tart 2015 januárjában, melyen tájékoztatja a nagyközönséget az okostelefonokra, táblagépekre és számítógépekre szánt Windows 10 operációs rendszer új funkcióiról és szolgáltatásairól.

Tovább