Szűrés

A(z) fejhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

Négy EISA Díjat is nyert a TP Vision

2021. augusztus 17. -

A TP Vision eddig is folyamatosan sikert aratott a rangos EISA díjátadókon zászlóshajójának számító Philips tévéivel. Ez a sikersorozat 2021 -ben is folytatódik, a vállalat két OLED tévéjének győzelmével. Emellett az idei év eredménye további két EISA Audio Díj, fejhallgató és Soundbar kategóriában, melyet a Philips Fidelio sikeres újraindításának elismeréseként kapott a cég.

Tovább

Az MMD bejelenti a Philips Gaming portfólió első perifériáit

2021. augusztus 4. -

A fejhallgatók olyan perifériák, amelyek gyakran nem kapnak megfelelő figyelmet. A tiszta hangzás és a kényelmes viselet azonban rendkívül fontos, különösen a hosszú játékok során. Napjainkra a játék olyan gazdaggá, összetetté és magával ragadóvá vált, hogy az egyéni gaming felszerelés versenyelőnyt jelenthet. A csapat-alapú battle royale, akció RPG és MMORPG játékokban a tiszta és jellegzetes hangzás valamint a jó mikrofon a játékon belüli kommunikáció által egyértelmű előnyöket nyújt. De a munkával kapcsolatos vagy magánjellegű hang- és videohívásoknál is sokat számítanak a tiszta hangot küldő és fogadó headsetek, amelyek kényelmesen ülnek az ember fején.

Kulcsszavak: MMD, Philips, fejhallgató
Tovább

A Te világod. Semmi Más.

2021. június 10. -

A Sony bemutatta az elismert 1000X széria legújabb vezeték nélküli modelljét, a WF-1000XM4 fejhallgatót, mely új szintre emeli a piacvezető zajszűrést és a hangminőséget. Kialakításuknak köszönhetően minden fülformába illeszkednek, így személyre szabott élményt kínálnak, és alkalmazkodnak a legkülönbözőbb helyzetekhez.

Tovább

A Philips TV & Sound bemutatja a sportolásra fejlesztett fejhallgatóit

2021. január 29. -

Az aktív sportolók és sportrajongók (16-25 év közöttiek csoportja) közel 2/3-a használ sportolás közben fejhallgatót – és az aktív mozgáshoz kifejlesztett fejhallgatók előnyei egyre vonzóbbnak bizonyulnak. A szegmensben már aktívan jelen levő Philips TV & Sound célja, hogy az egyik vezető sportfejhallgató-márkává váljon egy új, innovatív, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett terméksorozat bevezetésével, amelynek középpontjában a tökéletes illeszkedés és kényelem, a tartósság, a nagyszerű hangzás, valamint az új biztonsági és higiéniai funkciók állnak.

Tovább