Szűrés

A(z) fejhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

A Razer teljes mozgásszabadságot biztosít új termékeivel

2020. szeptember 24. -

A Razer bejelentette az új Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro és BlackWidow V3 Pro termékek megjelenését, melyekkel a cég a legmodernebb játékteljesítményt, valamint teljes mozgásszabadságot nyújtó, csúcskategóriás, vezeték nélküli periféria-flottát hoz létre. A játékosok most már akadálytalanul, kábelek nélkül élvezhetik kedvenc játékaikat, mivel a Razer HyperSpeed vezeték nélküli technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít.

Tovább

Kifogástalan hang iparágvezető zajszűréssel

2020. augusztus 8. -

A Sony bejelentette zajszűrős fejhallgatóinak negyedik generációját, a díjnyertes 1000X család legújabb tagját, a WH-1000XM4 vezeték nélküli készüléket*. A legújabb fejhallgató magába foglalja a WH-1000XM3 méltán népszerű technológiáit, intelligens funkcióival, köztük a személyre szabható zenével, a fejlettebb zajszűréssel és az egyéni környezeti hangoptimalizálással olyan kiváló hangélményt hoz létre, mellyel elődjén is túltesz.

Tovább

Megérkezett a Razer Blackshark V2

2020. augusztus 2. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bejelentette a legteljesebb mikrofonos esport fejhallgatóját, a Razer BlackShark V2-t. A világ legjobb esport versenyzőivel közösen tervezett és tesztelt BlackShark V2 vadonatúj Razer TriForce Titanium 50 mm-es meghajtóival, USB hangkártyás Razer HyperClear kardioid mikrofonjával, fejlett passzív zajcsökkentésével, valamint a THX Spatial Audio új Game Profiles (játékprofil) funkció bemutatkozásával a multi-platform, vezetékes gamer fejhallgatók új csúcsát képviseli.

Tovább

Tovább dübörög a ritmus a Sonyval

2020. április 23. -

A Sony bemutatta két új zajszűrős fejhallgatóját, a WF-XB700-at, és a WH-CH710N-t, amelyek a vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően tökéletes választás a sokat utazóknak.

Tovább