Szűrés

A(z) konferencia kulcsszót tartalmazó cikkek

Jön a IV. Magyar Marketing Fesztivál

2016. december 5. -

A tavaly 1200 résztvevővel megrendezett, teltházas konferencia minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 4. alkalommal. A negyedik Magyar Marketing Fesztivál ezúttal január 26-án lesz.

Tovább

Az Ultra HD-ban rejlik a versenyelőny

2016. november 1. -

Van-e jövője, és ha igen, milyen előnyei vannak a műholdas televíziózásnak? Hogyan lehet a legjobban kiszolgálni a nézőket, és ehhez hogyan járulhatnak hozzá a HD és az UHD tartalmak? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ a világ vezető műhold-üzemeltetője, a SES Astra is a Digital TV Central & Eastern Europe 2016 konferencián.

Tovább

High-tech jövő a jelenben

2016. október 21. -

Távolról irányítható otthon, vezető nélküli tömegközlekedési eszközök, önműködő autók, robotok által végzett műtétek – az eddig csak sci-fi filmekre álmodott technológiák ma már egyre inkább begyűrűznek a mindennapokba, ezzel együtt pedig a hálózatfejlesztési kérdések is egyre égetőbbek lesznek. De hogy is állunk jelenleg? Mely területeken érzékelhető leginkább a „jövő szele”? A HTE Infokom konferencián szakemberek sora véleményezte a kérdést.

Tovább

Néhány nap múlva Hacktivity

2016. október 13. -

Október 21–22-én, immáron 13. alkalommal gyűlnek össze az etikus hacker szakma nagyágyúi Budapesten, Közép-Kelet-Európa Független IT Biztonsági fesztiválján. A két napos eseményen számos hacker, szakember lesz jelen összesen tizenkét ország képviseletében.

Tovább