Szűrés

A(z) konferencia kulcsszót tartalmazó cikkek

High-tech jövő a jelenben

2016. október 21. -

Távolról irányítható otthon, vezető nélküli tömegközlekedési eszközök, önműködő autók, robotok által végzett műtétek – az eddig csak sci-fi filmekre álmodott technológiák ma már egyre inkább begyűrűznek a mindennapokba, ezzel együtt pedig a hálózatfejlesztési kérdések is egyre égetőbbek lesznek. De hogy is állunk jelenleg? Mely területeken érzékelhető leginkább a „jövő szele”? A HTE Infokom konferencián szakemberek sora véleményezte a kérdést.

Tovább

Néhány nap múlva Hacktivity

2016. október 13. -

Október 21–22-én, immáron 13. alkalommal gyűlnek össze az etikus hacker szakma nagyágyúi Budapesten, Közép-Kelet-Európa Független IT Biztonsági fesztiválján. A két napos eseményen számos hacker, szakember lesz jelen összesen tizenkét ország képviseletében.

Tovább

SMART 2016: Budapesten versenyeznek a legjobb az európai startupok

2016. április 28. -

Európai startup seregszemlének ad otthont 2016. május 23-án Budapesten a SMART 2016 konferencia. A Telekom 13 országot átölelő innovációs versenyének (Telekom Innovation Contest) döntőjében tíz nemzetközi induló tech vállalkozás mérkőzik meg egymással és mutatkozik be a Telekom Innovation Expo keretében. 

Tovább

Kiterjesztett valóság szemüvegen dolgozhat a Facebook

2016. április 13. -

Mark Zuckerberg az F8 fejlesztői konferencián beszélt arról, hogy a Facebook kiterjesztett valóság élményt kínáló okosszemüvegen dolgozik.

Tovább