Szűrés

A(z) meghajtó kulcsszót tartalmazó cikkek

Új SSD-t kínál laptopokhoz és kisméretű számítógépekhez a Kingston

2021. március 30. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette az NV1 NVMe PCIe SSD bevezetését. Az egyoldalas M.2 kialakítással hatékony teljesítményt nyújtó NV1 ideális belépő szintű meghajtó laptopokhoz és kisméretű (SFF) PC-khez, kezdő NVMe-felhasználók számára. 

Kulcsszavak: meghajtó, SSD, Kingston
Tovább

Lenyűgöző sebesség megfizethető áron

2021. március 14. -

A Samsung bemutatja első DRAM nélküli meghajtóját, a 980 NVME SSD-t. A 980-as modell a DRAM nélküli SSD-k között kiemelkedő teljesítményre képes, a lenyűgöző NVMe sebességnek és elérhető árának köszönhetően pedig kiváló választás a felhasználók széles rétegének.

Kulcsszavak: meghajtó, SSD, Samsung
Tovább

Nagy tárkapacitású új SSD-k a Kingstontól

2020. május 28. -

A Kingston Digital bemutatta adatközponti meghajtóinak 7,68 TB* kapacitású változatát, melyek közül a Data Center 500R (DC500R) és 450R (DC450R) SATA modellek szállítását már meg is kezdte. A DC1000M 7,68TB U.2 NVMe szállítása pedig júniusban indul. A nagyobb tárkapacitású SSD-k szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményeket teljesítve, alacsony késleltetés mellett kiszámítható I/O-sebességet nyújtanak az NVMe és/vagy SATA technológiával működő adatközpontokban.

Tovább

Hordozható SSD a Samsungtól

2020. január 9. -

A Samsung bemutatja legújabb külső meghajtóját, a Portable T7 Touch SSD-t, amely a kompakt kialakítás mellett a második generációs USB 3.2 technológiával az elérhető legmagasabb átviteli sebességet is biztosítja a felhasználóknak. Az eszköz a beépített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően új szintre emeli az adatbiztonságot. 

Tovább