Szűrés

A(z) meghajtó kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezért éri meg NVMe SSD-t használni

2022. október 3. -

A digitális átállással világszerte exponenciálisan nő a használatban lévő technológiai eszközök száma és az online tevékenység mértéke, különösen a felhőben. Ezzel a növekedéssel párhuzamosan erősödik a digitális szolgáltatások iránti kereslet, valamint az igény a nagyobb adatfeldolgozási teljesítményre és a fejlettebb adattárolási protokollokra, hiszen a kezelt adatmennyiség bővülése fokozódó nyomást gyakorol az üzleti környezetre. 

Tovább

Csúcssebességet kínál a Kingston új meghajtója

2022. július 12. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette a DataTraveler Max Type-A meghajtó bevezetését. Az USB Type-C* csatlakozós DataTraveler Max (DT Max) modellt követő új változat teljessé teszi az új generációs, nagy teljesítményű Kingston DT Max USB flash meghajtók sorozatát. Mindkét meghajtó a legújabb USB 3.2 Gen 2 szabványra épül.

Tovább

A Kingston Digital megkezdi a csúcssebességű DataTraveler Max flash meghajtó szállítását

2021. augusztus 31. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy megkezdi a legújabb USB 3.2 Gen 2 szabványra épülő DataTraveler Max nagy teljesítményű Type-C* USB meghajtó szállítását. Rekordnak számító sebessége (olvasási műveleteknél 1000 MB/s, írási műveleteknél 900MB/s**) révén a DataTraveler Max (DT Max) az egyik leggyorsabb és a maga nemében az első USB-meghajtó a piacon.

Tovább

Új SSD-t kínál laptopokhoz és kisméretű számítógépekhez a Kingston

2021. március 30. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette az NV1 NVMe PCIe SSD bevezetését. Az egyoldalas M.2 kialakítással hatékony teljesítményt nyújtó NV1 ideális belépő szintű meghajtó laptopokhoz és kisméretű (SFF) PC-khez, kezdő NVMe-felhasználók számára. 

Kulcsszavak: meghajtó, SSD, Kingston
Tovább