Szűrés

A(z) mobiltelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

A vállalkozások mobileszközeit védi a Vodafone

2023. július 17. -

A távmunka elterjedésével az okostelefonok elsődleges munkaeszközökké váltak, és ezt a támadók is tudják: csak a vishing (hangalapú adathalászat) visszaélések száma másfél év alatt több, mint hatszorosára ugrott 2022 második negyedévére.*  A Vodafone vállalkozásoknak szóló szolgáltatása éppen a mobileszközöket célzó támadások ellen nyújt megoldást: a Lookout mobil kibervédelmi megoldás védelmet jelenthet a mobileszközöket fenyegető hálózat-, eszköz-, alkalmazás- és tartalomalapú kockázatok ellen.

Tovább

Átrendeződik a mobilpiac

2023. július 17. -

Egyre kevesebb új mobil talál gazdára, míg a felújított készülékek eladása folyamatosan nő – derül ki a CCS Insights 2023 első negyedévét vizsgáló friss tanulmányából. A kutatás megállapításai szerint a vásárlók főleg spórolási és környezetvédelmi szempontból is egyre többen részesítik előnyben a felújított készülékeket, melyek közül az újszerű állapotú, prémium kategóriás modellek a legnépszerűbbek, amilyen például az iPhone 12. A Rejoy.hu forgalmi adatai szerint a nyári “holtszezon” alatt is folyamatosan nő a felújított készülékek eladása, az eMAG befektetését élvező startup az idei nyarat éves forgalmi rekorddal indította.

Kulcsszavak: mobiltelefon, Rejoy
Tovább

Így legyen biztonságos a vízparti nyaralás

2023. július 13. -

Hogyan védekezzünk hatékonyan a nagy meleg ellen? Mit tegyünk, ha kagylóba lépünk? Mikor kezdjünk neki egy balatoni biciklitúrának vagy hogyan készüljünk fel a tó átúszására? A nyári kánikulában sokan veszik a vízpart felé az irányt, azonban a felhőtlen szórakozást könnyen beárnyékolhatják kisebb-nagyobb balesetek. Hasznos tippek a Yetteltől és partnereitől, hogy biztonságban tudhassuk magunkat és szeretteinket a vízparti vakáció alatt is.

Tovább

Most 30 ezer forintot érhet a régi mobil a Yettelnél

2023. július 9. -

A Yettel tavalyi sikeres kampánya után most ismét arra ösztönöz, hogy a használt mobilokat minél többen vigyék vissza az üzleteibe. A régi mobilért most 30 ezer forintos készülékvásárlási kedvezményt ad új mobil vásárlásához az elektronikai hulladékok tudatos kezelését támogató kampányában.

Tovább