Szűrés

A(z) mobiltelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Most 30 ezer forintot érhet a régi mobil a Yettelnél

2023. július 9. -

A Yettel tavalyi sikeres kampánya után most ismét arra ösztönöz, hogy a használt mobilokat minél többen vigyék vissza az üzleteibe. A régi mobilért most 30 ezer forintos készülékvásárlási kedvezményt ad új mobil vásárlásához az elektronikai hulladékok tudatos kezelését támogató kampányában.

Tovább

Használati- és készüléktippek a nyári mobilozáshoz

2023. június 17. -

Az okostelefont is fontos védeni a kánikulától, a kisebb tárhelyű készülékeken pedig érdemes felhőtárhelyre előfizetni, hogy legyen hely a nyaralós felvételek számára. A felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu saját szervizlaborának tapasztalatai alapján kifejezetten utazók számára állított össze készülékajánlót.

Kulcsszavak: Rejoy, mobiltelefon
Tovább

A rizs nem segít a beázott telefonon

2023. június 14. -

Mindenki tudja, hogy a víz az elektromos szerkezetek halála. A szabadon áramló elektronok a víz vezetőképességének köszönhetően könnyedén rövidzárlatot okozhat. Mégis, az egyik leggyakoribb telefonos probléma a beázás, és a nyári szezonban sokakkal megtörténik ez a szerencsétlenség. A probléma orvosolásával kapcsolatban rengeteg homemade-módszer és káros tévhit kering az interneten.

Tovább

A fiatalok körében egyre népszerűbb Nokia 2660 Flip mostantól több színben is elérhető

2023. június 1. -

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

Tovább