Szűrés

A(z) roaming kulcsszót tartalmazó cikkek

Mit ellenőriz idén az NMHH a hírközlési szolgáltatóknál?

2020. február 18. -

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

Tovább

Telenor: a BREXIT hatása a roaming díjakra

2020. február 2. -

Az Európai Unión belül 2017. június 1. óta a legtöbb tarifa esetében a hazaival megfelelő feltételekkel használhatják mobilcsomagjaikat az előfizetők. 2020. január 31-én az Egyesül Királyság kilépett az Európai Unióból. Hogyan változik a korábbi EU-s „roam like home” tarifa-díjszabás?

Kulcsszavak: roaming, Telenor
Tovább

Jó hír a Telenor több mint félmillió ügyfelének

2019. december 31. -

2020. január 1-től több népszerű Telenor tarifa esetén növekszik az EU-ban és 1-es díjzónában felhasználható mobilinternetes adatkeret, a szolgáltató több mint félmillió ügyfele örülhet a jó hírnek. A magasabb adatkeret eléréshez az előfizetőknek semmi teendőjük nincs, a megnövelt adatkeret automatikusan elérhetővé válik.

Tovább

Csökkennek az unión belüli nemzetközi hívások és sms-ek díjai

2019. május 16. -

Uniós rendelet rögzíti, hogy május közepétől a lakossági előfizetők számára az Európai Unión belüli, nemzetközi mobil- és vezetékes telefonhívások percdíja maximum 0,19 euro, az SMS-küldés ára pedig legfeljebb 0,06 euro lehet. Azért, hogy az érintett szolgáltatók minél pontosabban és szakszerűbben alkalmazzák a tavaly decemberben megjelent jogszabályt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tájékoztató levelet küldött a szolgáltatóknak a főbb szabályokról, amelyeknek betartását ellenőrzi is fogja.

Tovább