Szűrés

A(z) roaming kulcsszót tartalmazó cikkek

A Helyi Viber-szám segítségével elkerülhetők a roaming költségek

2019. április 10. -

A Viber bejelentette a Helyi Viber-szám szolgáltatást. A funkció segítségével a felhasználók külföldön aktiválhatnak egy helyi telefonszámot, amelyen keresztül a Viber hálózatán kívülről is normál tarifákon, roaming költségek nélkül fogadhatnak hívást és üzenetet, tartózkodási helyüktől függetlenül. 

Tovább

EU-s hívás mindenkinek

2019. február 11. -

Extra költség nélkül hívhatók itthonról az uniós számok a Vodafone megújult lakossági előfizetéses díjcsomagjaiban február 8-tól, a lebeszélhető percek erejéig. Ugyanez igaz az SMS-ekre is. 

Tovább

Európa a képeslapokon túl

2018. augusztus 27. -

Felfedeznéd Párizs rejtett oldalát, de nem tudod, merre indulj? Amszterdamba készülsz, de nem tudod, hol igyál egy jó kávét, vagy hol nézd meg a naplementét? Ha a turistahelyek mellett kíváncsi vagy a két főváros igazi hangulatára és felfedeznéd a legautentikusabb helyeket, akkor ideje félretenni az útikönyveket! A belföldről EU-s számokra korlátlan nemzetközi hívást kínáló új Vodafone Red segítségével most hazánk fiaitól-lányaitól első kézből tudhatod meg, hol rejtőznek a legfranciább finomságok és a leghollandabb huncutságok – úgy, ahogy csak a helyiek ismerik!

Tovább

Így roamingol a magyar

2018. július 11. -

Amikor külföldön használjuk magyar telefonszámunkat, akkor roamingolunk. Míg korábban a hanghívások tették ki a roamingforgalom nagy részét, mára a külföldi adatforgalom is dinamikusan növekszik, aminek hátterében az Európai Unión belüli kedvező roamingszabályozás és a csevegőalkalmazások elterjedése áll. De melyik országokban roamingol a legtöbbet a magyar?

Kulcsszavak: roaming, Telenor
Tovább