Szűrés

A(z) szerver kulcsszót tartalmazó cikkek

A Fujitsu bemutatta eddigi legnagyobb teljesítményű PRIMERGY szervereit

2018. november 9. -

A Fujitsu most bemutatott új, egyfoglalatos PRIMERGY szerverei egy felső kategóriás okostelefon áránál olcsóbban juttatják sokoldalú irodai megoldáshoz a kis- és középvállalatokat. A Fujitsu történetének legnagyobb teljesítményű, halk, egyfoglalatos PRIMERGY rendszerei elég kicsik ahhoz, hogy könyvespolcon elférjenek, így kifejezetten alkalmasak az irodai és iparágspecifikus alkalmazások támogatására akár kisméretű vagy fiókirodában, akár adatközponti környezetben.

Tovább

A Cisco új szervere AI és ML technológiát támogat

2018. október 2. -

A Cisco bemutatta első olyan szerverét, amelyet kifejezetten a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML) kiszolgálására terveztek. Az AI és ML technológiák új lehetőségeket nyitnak az összetett feladatok megoldására és hatással lesznek az informatikai infrastruktúrákra és folyamatokra is. A Gartner felmérése szerint jelenleg csupán a vállalatok 4%-a alkalmaz AI megoldásokat*, ez a szám azonban a következő években drámai mértékben fog növekedni.

Tovább

Új, interaktív tartalomkezelő rendszerek az LG-től

2018. július 5. -

A televíziós tartalomkezelő rendszerek igen fontos eszközök a szállodüzemeltetők kezében, azonban a legtöbb ilyen rendszer hátránya, hogy bonyolult a használatuk, és általában csak az IT-rendszerekhez értő szállodai alkalmazottak képesek kezelni őket. A hoteltulajdonosok igényeire az LG a Pro:Centric Direct elnevezésű megoldással válaszolt, melyet a vendégek és a szállodaüzemeltetők is könnyedén, saját igényeiknek megfelelően állíthatnak be. Az új rendszerekkel a szállodai televíziók olyan interaktív eszközökké alakíthatók, melyeken keresztül a vendégek és a hotel személyzete kommunikálhatnak egymással.

Tovább

A Cisco bemutatta legújabb, ötödik generációs UCS szervereit

2017. augusztus 16. -

Nyolc évvel ezelőtt a Cisco egy teljesen új szemlélet mentén indította el szerver- és adatközponti szoftver fejlesztéseit. A Cisco Unified Computing System (Cisco UCS) 5. generációja a Cisco eredeti filozófiáját követve az egyszerűségre, az átláthatóságra és a jövőbe mutató architektúrákra épül.

Tovább