Szűrés

A(z) Telenor-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól is

2013. október 4. -

A Telenor olyan új, belföldi mobilcsomagokat vezet be, melyek kiemelkedő ár/érték aránnyal bírnak, ugyanis fix havidíjért kínálnak korlátlan beszélgetést és üzenetküldést, ráadásul még mobilinternetet is tartalmaznak. A Vodafone hasonló tarifái is ma startoltak el.

Tovább

Telenor: 70%-os kedvezmény minden mobilra

2013. szeptember 5. -

A szeptember első hetében induló új, őszi kampányával szeretne lökést adni az okostelefonok terjedésének a Telenor: korlátlan adatforgalmat kínál az év végéig minden meglévő és új Smarttarifa és Smarttarifa Extra előfizetőnek, illetve 70%-os kedvezményt ad a portfóliójában megtalálható valamennyi mobiltelefonra.

Tovább

Hipernet 4G: Száguldás már okostelefonokon is

2013. szeptember 3. -

Alig több mint egy évvel a számítógépekre elérhető 4G szolgáltatás bevezetése után, a Telenor mától okostelefonokon is elérhetővé teszi a technológiát. Bevezető akcióként a Hipernet 4G nevű szolgáltatás minden, hang- és adatszolgáltatást is magában foglaló előfizetéses tarifával, továbbá mobiltelefonon havidíjas adatcsomaggal és 4G-képes telefonnal rendelkező ügyfél számára díjmentesen használható december végéig.

Tovább

HD minőségben telefonálhatnak a Telenor ügyfelei

2013. augusztus 30. -

Kristálytiszta hívás, még élethűbb beszédhang – a Telenor ügyfelei hanghívásaik során a HD Hang technológia előnyeit élvezhetik. Az előfizetők számára a díjmentes, automatikusan frissülő szolgáltatásnak köszönhetően országszerte még jobb lesz a hangminőség.

Tovább