Szűrés

A(z) Telenor-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Hazánkba érkezett a Huawei Ascend Mate

2013. július 25. -

A Huawei nagyméretű, 6,1 hüvelykes HD kijelzővel rendelkező okostelefonja, az Ascend Mate mostantól Magyarországon is elérhető. A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatában kapható a készülék, amely azon túl, hogy megvásárolható a társaság üzleteiben, a Telenor honlapján is megrendelhető.

Tovább

Firefox Mobile appfejlesztői pályázat – meghosszabbított nevezési határidő

2013. július 17. -

A Telenor meghosszabbítja a hamarosan debütáló okostelefon platformra, a Firefox Mobile-ra kiírt pályázatának nevezési határidejét. Az 1 250 000 forint összdíjazású versenyre így szeptember 8-ig jelentkezhetnek a fejlesztők.

Tovább

Megérkezett az LG csúcsragadozója, az Optimus G

2013. május 30. -

A mai naptól a Telenor kínálatában Magyarországon is elérhető a prémiumkategóriás LG Optimus G okostelefon. Az Optimus G mellé az első ötven vásárló egy elegáns, fekete készüléktokot és egy hordozható fotónyomtatót, az LG Pocket Photot kapja ajándékba. Az LTE képes LG Optimus G Qualcomm Snapdragon S4 Pro négymagos processzorral rendelkezik. 

Tovább

HTC One a Telenornál

2013. május 23. -

Május 24-től kapható a Telenornál a HTC One, amely akár már 0 forintért megvásárolható a szolgáltató tavaszi akciója keretében. A továbbfejlesztett hangszóróknak, a tűéles képeket készítő UltraPixel kameratechnológiának és a kezdőlapon egyénileg szerkeszthető hírfolyamnak köszönhetően az egyik legtöbb újdonsággal rendelkező okostelefon.

Tovább