Szűrés

A(z) mobilalkalmazás kulcsszót tartalmazó cikkek

A Viberrel egyszerűbb az iskolakezdés

2023. szeptember 8. -

Újra elkezdődött az iskola, de ahelyett, hogy visszatérnél a régi rutinodhoz – itt az ideje, hogy kialakíts egy újat, amely jobban igazodik az igényeidhez. A Viber segíthet abban, hogy rendszerezett maradj, ne felejts el semmit, ne maradj le semmiről, és közben jól érezd magad.

Tovább

Több mint hétszázezren töltötték le az ÉletMentő alkalmazást

2023. szeptember 5. -

Az ÉletMentő applikációt a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat 2020-ban indította el, mint közös segélyhívó alkalmazást. Azóta több mint 700 ezren töltötték le, és csak az idei nyáron közel kétezer hívást indítottak a segítségével. A több szakmai díjjal elismert applikáció idén új funkcióval bővült, így már Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában is indítható segélyhívás a magyar ÉletMentő alkalmazásból.

Tovább

Online koronázással is ünnepelhetnek a Viber felhasználók

2023. augusztus 17. -

A Rakuten Viber, az egyik vezető globális üzenetküldő alkalmazás idén is megemlékezik a magyar államalapításról, hogy a felhasználói a platform kifejező digitális eszközeivel köszönthessék egymást. Az augusztus 20-i hétvége előtt elérhetővé válik többek között egy Lencse, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felpróbálják a koronát és ünnepi hangulatba kerüljenek. 

Tovább

Megújult a bringások kedvenc appja

2023. augusztus 9. -

Egy éves lett a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát applikációja, ez alatt az egy év alatt pedig folyamatosan figyelték a felhasználói visszajelzéseket, hogy az app minél jobban kiszolgálhassa a biciklisek igényeit.

Tovább