Szűrés

A(z) projektor kulcsszót tartalmazó cikkek

Virtuális megoldással jelentette be több termékét a Samsung

2020. szeptember 2. -

A Samsung egy különleges virtuális megoldással jelentette be legújabb fejlesztéseit a mobiltechnológia, a viselhető okoseszközök, a TV- és audiomegoldások és az intelligens háztartási berendezések terén. A Life Unstoppable, az Élet Megállíthatatlan eseményen a vállalat bemutatta, miként változtathatják meg a csatlakoztatott eszközök a felhasználók életmódját. 

Tovább

Új, 30 000 lumenes projektort mutat be az idei ISE kiállításon az Epson

2020. február 11. -

Az Epson az ISE nemzetközi audiovizuális szakkiállításon, Amszterdamban mutatja be új, 30 000 lumenes lézerprojektorát (az EB-L30000U-t) az 1. teremben, a H90-es standon. A rendezvényen két ilyen csúcskategóriás, telepített lézerkivetítővel demonstrálják, hogyan lehet költséghatékony módon lenyűgöző 60 000 lumenes, 4K képet megjeleníteni.

Kulcsszavak: projektor, ISE 2020, Epson
Tovább

Ultrarövid vetítési távolságú és házimozi projektorokat mutatott be az Epson

2019. szeptember 12. -

A vállalat négy új projektort mutatott be a berlini IFA kiállításon. Az eszközök más-más igények kiszolgálására hivatottak.

Tovább

Az LG új projektorcsaládot mutat be az IFA-n

2019. szeptember 2. -

Az LG Electronics (LG) a 2019-es IFA szakkiállításon mutatja be új CineBeam 4K UHD projektorcsaládját az európai piacon. Az új termékek fejlesztésekor a gyártó a sokoldalú, intelligens házimozi-megoldások iránti növekvő keresletet tartotta szem előtt. A rendkívül pontos, nagyméretű képek vetítésére képes ultrarövid vetítési távolságú (Ultra Short Throw, UST) 4K UHD CineBeam lézerprojektor (HU85L modell) és az LG 4K UHD CineBeam LED-projektor (HU70L modell) szeptembertől kapható Európában.

Tovább