Szűrés

A(z) projektor kulcsszót tartalmazó cikkek

Ár-érték arányt tekintve jobban megéri a projektor?

2020. november 26. -

A háztartások egyre jobban felfedezik, a vállalkozások viszont kevéssé élvezik a projektorok nyújtotta vizuális élményeket. Ennek megfelelően a home office terjedése felemásan hatott a gyártók bevételeire. Pedig a projektor egy bizonyos képméret felett üzleti felhasználás esetében is ár-érték arányt nézve egyértelműen olcsóbb megoldás a modern televízió készülékeknél.

Kulcsszavak: Epson, projektor
Tovább

A szélesvásznú mozizás élményét hozza el a Hisense új lézertévéje

2020. november 19. -

Extra nagy, speciális képernyős lézertévét mutat be a magyar piacon a Hisense. A 100L5F modell a világ első 100 colos kijelzővel rendelkező, ultrarövid, 28,7 centiméteres vetítési távolságú, lézeres fényforrást használó projektora beépített TV- tunerrel. A készülék képernyője 2700 lumen fényerőt ígér, amellyel még világos környezetben is tiszta kép jeleníthető meg. A napszaktól független, egyedi moziélményt a tévé DLP technológiájának köszönhetőn borotvaéles és tűpontos, 4K felbontású képek fokozzák. A gyártó legújabb modellje akár 3 méteres távolságból is kényelmesen nézhető, hiszen az általa vetített kép nem fárasztja a szemet. A 100L5F lézertévé már elérhető Magyarországon is.

Tovább

Tökéletes otthoni moziélmény bármilyen fényviszonyok közepette is

2020. szeptember 7. -

Az LG Electronics (LG) legújabb LG CineBeam 4K UHD lézerprojektorát (HU810P) kifejezetten úgy tervezték, hogy a hagyományos mozihoz hasonló élményt nyújtson a felhasználóknak otthonukban. Az LG népszerű, nagy felbontású projektorcsaládjának legújabb tagja olyan funkciókat és technológiát kapott, hogy megfelelő választást jelentsen az otthon szórakozni vágyó filmkedvelők és családok számára. A moziszerű kép mellett az eszköz egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosít a legnépszerűbb streaming szolgáltatók alkalmazásaihoz, így az azokon található tartalmakhoz közvetlenül hozzáférhetünk.

Tovább

Virtuális megoldással jelentette be több termékét a Samsung

2020. szeptember 2. -

A Samsung egy különleges virtuális megoldással jelentette be legújabb fejlesztéseit a mobiltechnológia, a viselhető okoseszközök, a TV- és audiomegoldások és az intelligens háztartási berendezések terén. A Life Unstoppable, az Élet Megállíthatatlan eseményen a vállalat bemutatta, miként változtathatják meg a csatlakoztatott eszközök a felhasználók életmódját. 

Tovább