Szűrés

A(z) AI kulcsszót tartalmazó cikkek

Gauss: új mesterséges intelligenciát fejleszt a Samsung

2023. november 17. -

A Samsung bemutatta legújabb mesterségesintelligencia-alapú fejlesztését, a Gausst. A vállalat a szöuli Samsung AI Forum 2023 konferencián számolt be a generatív mesterséges intelligencia (MI) és az informatika területén elért kutatási eredményeiről. A generatív MI-technológia rendkívüli ütemű fejlődése paradigmaváltást hozhat a munka és a mindennapi élet területén.

Tovább

Művészetté formálódó Ai alkotások

2023. szeptember 9. -

A májusban alakult Prompter* Csoport látványos kiállítással mutatkozik be szeptember 13-án Budapesten a Hungarian AI BUSINESS FORUM 2023 kísérő eseményeként. A vászonra álmodott mesterséges intelligenciával támogatott, generatív alkotásokat ismert kurátorok válogatták össze a csoport legjobbjainak pályázataiból.

Tovább

A szoftver.hu is kipróbálta a ChatGPT-t!

2023. február 21. -

A szoftverek jövője - a jövő szoftvere! Magyarország egyik legnagyobb szoftver disztributora, az Adobe a Corel és a Wacom magyarországi képviselője folyamatosan figyelemmel kíséri a szoftverpiac változásait. A nyelvi és képalkotó modellek területén zajló forradalom egyik vezető vállalata, az OpenAI nemrég publikussá tette a ChatGPT-t, sőt mára a ChatGPT Plus szolgáltatást is elérhetővé tette Magyarországon.

Tovább

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

2023. február 4. -

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

Tovább