Szűrés

A(z) Dell kulcsszót tartalmazó cikkek

IT eszközök biztonságos és fenntartható cseréjében segít a Dell

2022. április 30. -

A Dell Technologies bejelentette, hogy már Magyarországon is elérhető az Asset Recovery Services. A szolgáltatás keretében márkától függetlenül bármilyen laptopot, asztali számítógépet, szervert, perifériaeszközt vagy kiegészítőt le lehet adni. Így segíti a vállalat az ügyfeleket a meglévő informatikai eszközök értékeinek kiaknázásában, és a fenntartható működés megvalósításában. 

Tovább

Mielőtt új gazdát keresnél régi laptopodnak

2022. április 27. -

Egyre ritkább, hogy valaki régi, már nem használt laptopot őrizget az otthonában. Ha már lecseréltük valamilyen okból a gépünket, akkor inkább megválunk tőle. Bárhogyan is keresünk új gazdát a régi kütyünknek, mindenképpen célszerű előbb alaposan megtisztogatni kívül és belül is. A Dell szakértői összegyűjtötték, mit érdemes megtenni és ellenőrizni, mielőtt elajándékoznánk vagy eladnánk a kiszolgált eszközt.

Kulcsszavak: laptop, Dell
Tovább

Fenntartható anyagokból készültek az új Dell laptopok

2022. április 20. -

A Föld napját megelőzően a Dell Technologies bemutatta a Dell Latitude 5000-es szériát, és új fenntartható anyagokkal jelentkezett, hogy segítsen megoldást találni a hulladék és a szűkös nyersanyagok jelentette problémára. 

Tovább

Kicsi és vékony a nagy teljesítményű Dell munkaállomás

2022. április 13. -

A Dell Technologies a Precision márka bevezetésének 25. évfordulóján bemutatta a Precision 5470-et, amely nem csupán az eddigi legnagyobb teljesítményű 14 colos munkaállomás, hanem a legkisebb és legvékonyabb is a világon.

Tovább