Szűrés

A(z) Dell kulcsszót tartalmazó cikkek

Két új XPS modellel jelentkezik a Dell

2022. június 17. -

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13-at és a hamarosan elérhető XPS 13 2 az 1-ben modellt. A két új termék alkalmazkodik a felhasználók igényeihez, a napjaink hibrid világában elengedhetetlen sokoldalúságot kínálják és biztosítják a könnyed multitaskingot.

Tovább

Kiegészítők a játékélmény középpontjában

2022. május 25. -

A számítógépes játékok választéka ma már rendkívül széles skálán mozog. Alapvetően négy kategóriát különböztetünk meg. Elérhetők a felhőben játszható közösségi játékok, pl.: a stratégiai vagy városépítő verziók, ezek nem olyan késleltetésérzékenyek. Játszhatunk multiplayer játékokkal, ahol minden milliszekundum számít a tökéletes játékélménynél, választhatunk single player változatot saját gépen vagy a felhőben és letehetjük a voksunkat a konzolos játékok mellett is. 

Tovább

Több mint 500 szoftveres újdonság és fejlesztés az új Dell tárolókban

2022. május 16. -

A Dell Technologies a teljes tárolási portfólióhoz továbbfejlesztett szoftvereket kínál, amelyek növelik az automatizációt, javítják a kibertámadásokkal szembeni ellenállóságot és támogatják a publikus felhőszolgáltatásokat.

Tovább

Több újdonsággal jelentkezett a Dell

2022. május 5. -

A Dell bemutatta legújabb AMD Ryzen processzoros Alienware laptopjait, amelyek itthon is elérhetők. Az újdonságok közé tartozik az Alienware Aurora R14 Ryzen Edition frissítése folyadékhűtéssel. Ez az első OEM asztali gép, amely AMD Ryzen 7 5800X3D processzorral (Vermeer X) került piacra, így a legnagyobb energiaigényű játékokkal is könnyedén megbirkózik. A CES-en bemutatott Alienware m15 R7 és Alienware m17 R5 modellek is megjelentek a hazai piacon. A kezdő játékosoknak pedig tökéletes választás lehet a belépőszintű és pénztárcabarát új Dell G15, amely szintén AMD Ryzen processzort kapott.

Tovább