Szűrés

A(z) HP kulcsszót tartalmazó cikkek

Erő, amivel számolni kell: OMEN X By HP Laptop

2017. augusztus 27. -

A HP bemutatta minden eddiginél erősebb gaming laptopját, az OMEN X Laptopot. A maximális teljesítményt kereső gamerek és e-sportolók számára fejlesztett Omen X By HP Laptopok thermal-megoldásainak köszönhetően a zárolatlan processzorok túlhúzhatók, a gyárilag túlhúzott GPU-k és memórialehetőségek pedig maximális játékélményt biztosítanak a gyönyörű kialakítású erőgépen.

Kulcsszavak: OMEN X, laptop, HP
Tovább

Megérkeztek a HP üzleti felhasználóknak szánt VR megoldásai

2017. augusztus 3. -

A HP bejelentette új kereskedelmi forgalomba szánt virtuális valóság (Virtual Reality, VR) megoldását, amely egy teljesen új megközelítés eredményeként forradalmasítja a VR piacot. 

Tovább

Urald a játékot! – Megérkezett az OMEN by HP

2017. június 22. -

A HP bemutatta új, élvonalbeli és átfogó OMEN gamer termékportfólióját. Az alapoktól újratervezett sorozat olyan magabiztosságot kölcsönöz az esportolóknak és a kompetetív játékok szerelmeseinek, amellyel a nemzetközi versenyszíntéren is kiemelkedő teljesítményt nyújthatnak. Az OMEN pc-k, kijelzők és tartozékok minden apró részletét olyan funkciókkal látták el - a világ játékosainak igényeit megcélozva -, amelyek alapjaiban változtatják meg a játékot.

Tovább

Határtalan kreativitás: a Cannes-i Filmfesztiválon debütál a HP új prémium számítógépes portfóliója

2017. május 22. -

A HP Inc. idén immár tizennegyedik éve vesz részt a Cannes-i Filmfesztiválon. A gyártó ennek ellenére sem pihen, és nem elégszik meg a filmgyártás terén 75 éves múltra visszatekintő gazdag örökségével: 2017-ben is olyan készülékeket mutat be az eseményen, amelyek újraértelmezik azt, ahogy az emberek terveznek, együttműködnek és alkotnak.

Tovább