Szűrés

A(z) Galaxy Note 4 kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új iPhone-ok előrendelései lekörözték a Galaxy Note 4-et

2014. október 28. -

Dél-Koreában, hazai pályán csúnyán alul maradt a Samsung. Az Apple új mobiljai ugyanis jobban fogynak, mint a Galaxy Note 4.

Tovább

Novemberben érkezik a Galaxy Note 4 Android 5.0 Lollipop frissítése

2014. október 22. -

A Samsung felsőkategóriás óriásmobilja is az elsők között kaphatja meg az Android rendszer legújabb verzióját. Ha hihetünk a friss híreknek, már november folyamán telepíthetik készülékükre az 5.0 Lollipopot a Galaxy Note 4 tulajdonosok.

Tovább

Törésteszten a Galaxy Note 4 [Videó]

2014. október 9. -

A Samsung maga vetette alá új zászlóshajó phabletjét, a Galaxy Note 4-et egy töréstesztnek. Többféle helyzetben is próbára tették az óriásmobilt, csakúgy, mint nemrég a hajlíthatóság terén.

Tovább

Hiába „popsiálló” a Galaxy Note 4, sokan panaszkodnak rá – támad a #gapgate

2014. október 3. -

A Galaxy Note 4 kétségtelenül kibírja, ha véletlenül ráülünk, hiszen az ilyen esetekre kifejezetten felkészítették, mielőtt piacra dobták. Legalábbis ezt szeretné közölni a cég új videója, ami nyilván sosem született volna meg, ha nincs az új iPhone-ok túlzott hajlékonysága miatt kitört #bendgate láz. A friss hírek sziernt viszont jobb lenne, ha a Samsung a másik cikizése helyett rendet tenne a saját háza táján, ugyanis valami nem stimmel a Galaxy Note 4 összeszerelésével.

Tovább