Szűrés

A(z) HUNESZ kulcsszót tartalmazó cikkek

Konferencia az e-sportról

2022. november 19. -

A Magyar E-sport Szövetség 2022. november 17-én második alkalommal rendezte meg az Esport1 és az Esportmilla együttműködésével az ESTB – E-sport Tudásbázis című konferenciát, amelynek célja a többi között az e-sportban lévő karrierlehetőségek bemutatása, a magyar e-sport-szervezetek fejlesztése, a hazai és nemzetközi e-sport-közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, külön hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira és előnyeire. 

Tovább

Bronzérmes lett Tóth Dávid a Sim Racing World Cupon

2022. október 28. -

Nagyon szoros, gigászi küzdelemben bronzérmet szerzett Tóth Dávid, a Magyar E-sport Válogatott kiválósága a Sim Racing World Cup 2022 döntőjében, amelyet október 23-án tartottak Monacóban. Újabb szenzációs teljesítményével virtuális pilótánk történelmet írt, hiszen Magyarország eddigi legjobb szimulátorsport-eredményét érte el az első Sim Racing világkupa döntőjén.

Tovább

Magyar virtuális pilóta győzhet Monacóban

2022. október 21. -

A világ legjobb idejével jutott be Tóth Dávid, a Magyar E-sport Válogatott kiválósága a Sim Racing World Cup 2022 döntőjébe, amelyet most vasárnap, október 23-án tartanak Monacóban. Szenzációs teljesítményt nyújtó virtuális pilótánk az éremszerzés reményében utazik a szimulátoros világbajnokság zárószakaszára.

Tovább

Magyar bronzérem a Tekken 7 Európa-bajnokságon

2022. július 28. -

Hosszú idő után Magyarország egyik legjobb e-sport-eredménye született május végén Bakuban: bronzérmet szerzett Kokics „Flow” Imre Zoltán a Tekken 7 Európa-bajnokságon. Hazatérését követően beszélgettünk a kimagasló nemzetközi tapasztalattal rendelkező négyszeres magyar bajnokkal, aki a verseny legemlékezetesebb pillanatairól és a legnehezebbnek tartott virtuális verekedős játék kihívásairól is mesélt lapunknak.

Tovább