Szűrés

A(z) Invitel kulcsszót tartalmazó cikkek

Ingyenes hívások VoWifin keresztül

2020. november 10. -

A DIGI a közelmúltban jelentette be 2021. január 1-től elérhető lakossági havidíjas tarifacsomagjait. A tarifacsomagok havidíja mellett a VoWifi technológiáján keresztül a DIGI és Invitel vezetékes és DIGIMobil irányba indított hívások forgalmi díj mentesek lesznek, ezzel további előnyöket biztosítva a DIGI és Invitel előfizetőknek. 

Tovább

Piacvezető a DIGI Csoport

2018. július 24. -

2018 júniusától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Invitel Távközlési Zrt. megvásárlásával új struktúrában folytatja tovább tevékenységét. A felvásárlás átrendezte az erőviszonyokat a hazai távközlési piacon. A DIGI Csoport átvette az első helyet a hazai műsorterjesztési szegmensben, az internet- és hangszolgáltatások területén pedig a második legnagyobb szolgáltatóvá vált.

Tovább

Újabb 100 ezer háztartásban, már az Invitelnél is látható lesz a Sláger TV

2016. december 6. -

A Tematic Media Group televíziós csatornái közül a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól bekerül az Invitel televíziós műsorkínálatába, így újabb, jelentős számú tévénéző élvezheti a Tematic két legnépszerűbb csatornájának műsorait.

Tovább

A televízió még mindig őrzi egyeduralmát a magyar nappalikban

2016. április 4. -

Világszerte, így hazánkban is nőtt a televíziózással töltött idő – A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a tavalyi évben a magyar népesség naponta átlagosan 5 órát töltött a tévékészülékek előtt.

Tovább