Szűrés

A(z) Nexus 9 kulcsszót tartalmazó cikkek

Nexus 9 – hivatalosan is

2014. október 16. -

Különösebb felhajtás nélkül, a Google hivatalos blogján mutatkozott be a HTC műhelyében készülő Nexus 9 táblagép. Az Android 5.0 Lollipop köré épülő masina ütős hardvert tudhat magáénak, akár csak az oldalán leleplezett Nexus 6 óriásmobil.

Tovább

A Nexus 9 megszerezte az FCC jóváhagyását

2014. október 6. -

Több tartalmas pletyka után a szövetségi hírközlési hatóság (FCC) oldalán is felbukkant a HTC műhelyében készülő Nexus 9 táblagép. Miután megszerezte a hivatalos szerv tanúsítványát, szinte semmi nem állhat az Android L rendszerrel érkező referenciamodell megjelenésének útjába.

Tovább

Október 16-án, billentyűzetes tokkal érkezik a Nexus 9

2014. szeptember 19. -

Az a hír járja, hogy október közepén mutatkozik be a régóta pletykák témáját képező HTC Nexus 9 táblagép, amiben az NVIDIA 64 bites Tegra K1 chipsetje teljesíthet szolgálatot. Az Android L rendszert futtató géphez külön megvásárolható billentyűzetes tokkal is készül a tajvani gyártó.

Tovább

Az NVIDIA véletlenül megerősítette a HTC Nexus 9 közelgő érkezését

2014. szeptember 12. -

Felbukkant az NVIDIA adatbázisában a pletykák kereszttüzében álló Nexus táblagép, ami a HTC gyártósoráról gurul le – állítólag már szeptemberben. A készülék 64 bites Tegra K1 chipsettel, Android L operációs rendszerrel a fedélzetén debütálhat.

Tovább