Szűrés

A(z) luxus kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt az arany kerettel feldobott Nokia Lumia 830 és 930

2015. január 12. -

A Microsoft lerántotta a leplet a Nokia Lumia 830 és Lumia 930 készülékek aranyszínű keretbe foglalt változatáról. A készülékek csak külső megjelenés frontján bírnak újdonság-erővel, tudásuk, sőt anyaghasználatuk is hajszálra megegyezik a már piacon lévő mezei modellekével.

Tovább

Lamborghini Tauri 88 – androidos luxusmobil 20 megapixeles kamerával

2014. december 9. -

A Tonino Lamborghini egy új androidos luxusmobillal rukkolt elő, amely külső megjelenését és tudását tekintve is igen magas színvonalat képvisel, sőt a képalkotás frontján sem okoz csalódást, ugyanis 20 megapixeles hátlapi kamerával büszkélkedhet.

Tovább

Galaxy Note 4 – 24 karátos arany kerettel is [Videó]

2014. november 5. -

Egy vietnámi YouTube csatornán bukkant fel az a videó, amiben a Samsung Galaxy Note 4 arany kerettel felvértezett prémium kiadását mutatják be. Nem tudni, hogy a dél-koreai gyártó, vagy egy külsős cég próbálkozásáról van-e szó, mindenesetre a csúcsmodellnek nagyon jól áll a drága sárga nemesfém.

Tovább

Gresso Regal – titán és Android találkozása [Videó]

2014. október 31. -

3000 dollárt kóstál a Gresso titánba burkolt luxusmobilja, amely az anyaghasználathoz méltó felsőkategóriás hardverrel rendelkezik, de fedélzetén meglepő módon a már porosodó Android 4.2.1 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot.

Tovább