Szűrés

A(z) szoftverfejlesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Ma debütál az új Android

2014. június 25. -

Sundar Pichai, az androidos fejlesztésekért felelős alelnök is megerősítette, hogy ma, a Google I/O fejlesztői konferencia során mutatkozik be a népszerű operációs rendszer legújabb, „L” kezdőbetűs fantázianévvel ellátott 4.5-ös vagy 5-ös verziója.

Tovább

Androidos kezelőfelület a Nokiától – Z Launcher

2014. június 23. -

Kényelmesen használható androidos kezelőfelületet fejlesztett a Nokia, mely barátságos csomagolásban hozza el a felhasználóknak a gesztus-alapú vezérlés előnyeit. A Z Launcher névre keresztelt újdonság jelenleg béta verzióban van.

Tovább

Online programozói versennyel toboroz fejlesztőket a GE Healthcare

2014. március 11. -

A GE Healthcare, mely az elmúlt évek alatt hazánk egyik meghatározó innovációs központjává vált, a fejlesztők megkeresésében és toborzásban is egy rendhagyó megoldást választ: egy innovatív online programozói versennyel kívánja megtalálni Magyarország legjobb szoftverfejlesztőit.

Tovább

Google fanok meghekkelték a Nokia X-et – a finnek örülnek a dolognak

2014. március 3. -

Alig pár nappal az androidos Nokia X sorozat bemutatása után megoldották az XDA Developers fórum lelkes tagjai, hogy a készülékeken a Microsoft szolgáltatásai helyett a Google termékei fussanak. Több kérdés is felmerült, például miért volt ilyen könnyű feltörni a kis Nokiákat, illetve miért fejezték ki örömüket a finn gyártó fejlesztői, amikor megtudták a hírt.

Tovább