Szűrés

A(z) Bluetooth kulcsszót tartalmazó cikkek

Intelligens funkciókkal védi az egészségünket a Huawei új okosmérlege

2017. december 3. -

A felhasználó egészségi állapotát és a szervezet különböző funkcióit is elemző intelligens mérleget mutatott be a Huawei. 

Tovább

Új hangszórót mutatott be a B&O PLAY

2017. november 9. -

A B&O PLAY ma bemutatta a vezeték nélküli otthoni hangszórók családjának legkisebb méretű tagját, a Beoplay M3-at. Önállóan is erőteljes, de még lenyűgözőbb B&O PLAY és Bang & Olufsen többszobás hangszórókkal kombinálva. Stílusa kitűnően alkalmazkodik ízlésedhez, a Beoplay M3 tervezője a díjjal kitüntetett Cecilie Manz, a finomításokat pedig a Bang & Olufsen akusztikus mérnökei végezték. Nekik köszönhetően az M3 a hamisíthatatlan Bang & Olufsen hangzás élményét hozza el otthonodba. Merülj el a hangok ölelésében! 

Tovább

A Panasonic bemutatta stílusos, vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóját

2017. augusztus 31. -

A Panasonic bemutatta legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját, amely a legmodernebb audiotechnológiát ötvözi a stílusos retró megjelenéssel. A prémium minőségű RP-HTX80B fejhallgatók Bluetoothos kapcsolódást és vezeték nélküli telefonvezérlést biztosítanak, miközben a felhasználók akár 20 órán keresztül élvezhetik gubancolódó kábelek nélkül a folyamatos zenelejátszást.

Tovább

Kesztyűvel olvashatnak a látássérültek

2017. július 5. -

Négy egyetemista diák projektje, a GlovEye képviseli hazánkat a Microsoft Imagine Cup innovációs versenyének nemzetközi döntőjén idén júliusban, Seattle-ben. A látássérülteknek az olvasás élményét visszaadó találmányból prototípus is készült, amit a diákcsapat hivatalosan is átadott a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (VGYOSZ).

Tovább