Szűrés

A(z) Dell kulcsszót tartalmazó cikkek

AMD processzorok dolgoznak a Dell új asztali gépében

2023. január 4. -

A Dell Technologies bemutatta a továbbfejlesztett, AMD technológiával rendelkező Aurora R15 asztali gamer számítógépet. Az asztali számítógépek iparágvezető fejlesztései tovább növelik az Alienware versenyelőnyét, és megszilárdítják régóta fennálló hírnevét. A 2022-es portfólióbővítést követően idén is rengeteg újdonság várható. 

Tovább

Egyszerűbb és gyorsabb lett a Luna szétszerelése

2022. december 20. -

A Dell Technologies nem kizárólag új termékek alkotására törekszik, hanem olyan új megoldásokat és technológiákat is kutat, amelyek összetett társadalmi kihívásokra jelenthetnek választ. A vállalat továbbfejlesztette az egy évvel korábban bemutatott  Luna koncepciót, a fenntartható számítógép tervét. A tavaly bemutatott megoldásban testet öltött a hulladéktermelés és károsanyag-kibocsátás csökkentése, az alapanyagok újrahasznosítását és az innováció új szintre emelését célzó törekvés.

Tovább

Elsőrendű játékélmény az Alienware új termékeivel

2022. november 16. -

A Dell Technologies három új Alienware eszközt mutatott be. Az Alienware folytatja azon küldetését, hogy elsőrendű játékélményt teremtsen a most bemutatott három új eszközével: az átdolgozott Alienware R15 asztali számítógépével, a szintén játékosoknak szánt kompakt, de számos kiváló tulajdonsággal rendelkező Tenkeyless billentyűzettel és a már második QD-OLED Gaming monitorral, immáron az alacsonyabb árkategóriában.

Tovább

Érkezik az új Dell Latitude Rugged Extreme

2022. november 7. -

A Dell Technologies bemutatta az új Latitude 7230 Rugged Extreme tabletet. Ez a prémiumkategóriás táblagép kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot nyújt a helyszíni munka során, megfelel a megbízhatósági követelményeknek, és ellenáll a szélsőséges környezeti viszonyoknak. Az üzemektől a mentőegységekig, a sivatagtól a sarkvidékig mindenhol megállja a helyét.

Tovább