Szűrés

A(z) Galaxy Note 4 kulcsszót tartalmazó cikkek

Előbb dobták piacra a Galaxy Note 4-et az iPhone 6 sikerén felbuzdulva

2014. szeptember 29. -

Korábbi hírek arról számoltak be, hogy a Samsung az Apple inspirációjára előrébb hozza phabletjének, a Galaxy Note 4-nek a piaci bevezetését. A dél-koreai vállalat szeptember 26-án, pénteken valóban megtette ezt a lépést, így már az anyaországban kapható a készülék.

Tovább

A HTC és a Samsung is beszólt az Apple-nek

2014. szeptember 11. -

A tajvani gyártó az új iPhone 6 dizájnjára tett megjegyzést Twitter posztjában, a Samsung pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy az Apple saját álláspontját cáfolta meg az 5,5 colos iPhone 6 Plus modellel.

Tovább

A Samsung Gear VR szemüveggel feltárul a virtuális valóság

2014. szeptember 4. -

A Gear VR Innovation Edition szemüveg bemutatásával a Samsung egy újabb mérföldkövet lépett át a hordozható mobileszközök piacán. Az Oculus technológiájának köszönhetően a Samsung Gear VR-rel a felhasználók teljesen átadhatják magukat a filmszerű virtuális valóságnak, a mobil tartalmak fogyasztása pedig szintén egészen újszerű élményt nyújt számukra.

Tovább

Bemutatkozott a Galaxy Note 4

2014. szeptember 3. -

A Samsung mai Unpacked eseményén, az IFA 2014 keretein belül mutatta be legújabb óriásmobilját, a Galaxy Note 4-et. A készülék hardveres és szoftveres frontos is sokat fejlődött elődjéhez képest, de a legnagyobb előrelépést dizájnjában, illetve anyaghasználatában fedezhetjük fel.

Tovább