Szűrés

A(z) Samsung-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a Samsung Series 5 ultrabook – Mobilitásból (is) ötös

2012. március 23. -

A Samsung március 21-én, budapesti sajtóeseményén rántotta le hazánkban a leplet első ultrabookjáról, melyet az ötös sorozat tagjaként ismerhettünk meg. Érdekesség, hogy a hihetetlenül vékony, ultrahordozható gépbe egy optikai meghajtót is be tudtak suvasztani a koreai gyártó mérnökei.

Tovább

Erősít az üzleti számítógép-piacon a Samsung

2012. március 22. -

A Samsung Electronics Hungary az elmúlt évben mintegy 40 ezer hordozható személyi számítógép eladásával 13-14 százalékos részesedést szerzett a magyar lakossági piacon, az idei cél ennek megtartása, kisebb növelése, illetve az üzleti szegmensben is a jelenleginél jobb pozíció elérése.

Tovább

Érdekelnek a Samsung Smart TV-i? Akkor irány a Samsung Smart Forum!

2012. február 23. -

Hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a Samsung legújabb, ragyogó képminőségű plazma és LED Smart TV-i, amelyek egyszerre nyújták a televíziózás, a kapcsolattartás és a netezés élményét. Azok, akik nem bírják kivárni, míg a boltokba kerülnek az új modellek, 2012. március 3-án, szombaton, a MOM Kulturális Központban megrendezett Samsung Smart Forumon személyesen is meggyőződhetnek a Samsung Smart TV-k lenyűgöző képességeiről. A szerencsés résztvevők ráadásul páros 3D mozi belépőket nyerhetnek, vagy akár egy Samsung Smart TV-t is hazavihetnek.

Kulcsszavak: TV, Smart, Samsung-hu
Tovább

Új tartalmak a Samsung okostévéiben

2012. február 22. -

A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

Tovább