Szűrés

A(z) Samsung-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Elindult a Samsung Házhozmegyünk szerviz szolgáltatása

2012. február 9. -

A napokban indult el a koreai gyártó legújabb, prémium kategóriás hordozható készülékeihez kínált programja, a Samsung Házhozmegyünk Szolgáltatás, amelynek keretében a prémium Samsung készülékek tulajdonosai otthonaikban várhatják a szerelőket.

Tovább

Új WiFi-képes nyomtatók a Samsungtól - ML-2160W és SCX-3400W

2012. február 2. -

Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. A koreai gyártó wifis modelljeivel lehetővé válik a mobileszközökről történő nyomtatás, így az irodai dolgozók az okostelefonjukon, táblagépükön keresztül még hatékonyabban végezhetik a munkájukat.

Tovább

Ingyen netezhetünk a Nyugatinál

2011. december 1. -

A mai naptól ingyenes WiFi várja a budapesti járókelőket a Nyugati téri forgóóránál a Samsung és a Magyar Telekom jóvoltából. A szélessávú,  12 MB/sec sebességű vezeték nélküli internet szolgáltatás az egész Nyugati téren elérhető. A népszerű találkozóponton létesített hálózatra egy időben akár 50 felhasználó is könnyedén tud csatlakozni saját WiFi képes eszközével.

Tovább

Két új, zöld nyomtató a Samsung gyártósoráról

2011. november 16. -

A Samsung egy-egy új modellel bővíti a mono lézernyomtató és a multifunkciós mono lézernyomtató kínálatát: az SCX-4728FD multifunkciós nyomtató, valamint az ML-2950ND mono lézernyomtató szuper választás lehet a kis- és középvállalkozások számára. A 28 lap/perces nyomtatási sebességű készülékek kevesebb energiát, papírt és festéket használnak, miközben pénzt és időt takarítanak meg, sőt a megtakarítást meg is mutatják a felhasználónak.

Tovább