Szűrés

A(z) meghívó kulcsszót tartalmazó cikkek

Egy rövid ideig meghívó nélkül is megvásárolható volt a OnePlus One

2014. december 12. -

A Mashable arról számolt be, hogy már nincsen szükség meghívóra ahhoz, hogy valaki megvásárolja a OnePlus One telefont. Az ünnepi szezonra való tekintettel pedig a szállítást is gyors határidővel vállalják. Azonban úgy tűnik, ismét csak egy napig akciózott a gyártó.

Tovább

A Microsoft kiküldte meghívóit a szeptember 30-ai sajtóeseményre

2014. szeptember 17. -

A Microsoft szeptember 30-án San Franciscóban tart sajtóeseményt. A vállalat már kiküldte sajtómeghívóit, ahol valószínűleg a Windows 9 „Thresholdot” mutatják be a nagyközönségnek.

Tovább

Szeptember 24-én, három nagyvárosban tart bemutatót a BlackBerry

2014. szeptember 3. -

A BlackBerry kiküldte meghívóit, melyek a vállalat következő nagy bejelentésére invitálják a szerencsés médiamunkásokat. A szeptember 24-én Dubajban, Londonban és Torontóban megrendezésre kerülő eseményeken minden bizonnyal bemutatkozik a BlackBerry Passport és a vele együtt a BlackBerry 10 operációs rendszer legújabb, 10.3-as verziója is.

Tovább

Finoman csipkelődik meghívójában az Apple-lel a Lenovo

2014. szeptember 1. -

A kínai gyártó kiküldte a Vibe X2 csúcsmobil közelgő bemutatójára szóló meghívókat. Az invitálás már ránézésre is az Apple nemrég kiosztott meghívóját idézi, szövegében pedig egyértelműen kiderül, hogy nem véletlen hasonlóságról van szó.

Tovább