Szűrés

A(z) projekt kulcsszót tartalmazó cikkek

Project Tango – a teret érző telefon a Google-tól

2014. február 21. -

A Google élesítette legújabb kezdeményezésének weboldalát, az ATAP Project Tangót. A vállalat olyan telefon kifejlesztésén dolgozik, amely képes érzékelni és megérteni a teret különféle szenzorokon keresztül. A készülék prototípusát már bemutatták.

Tovább

Okos karóra a Nokia műhelyéből?

2013. október 7. -

A hírek szerint a finn gyártó is készül egy okosórával, így még szélesebb kínálatra számíthatunk a hordható kütyük piacán. Vajon miben fogja felülmúlni a Nokia órája a Sony, a Google, a Samsung és az Apple versenyzőjét?

Tovább

Termékfelismerős mobilappon dolgozik a Cellum

2013. augusztus 28. -

Nem lesz szükség QR-kód vagy vonalkód beolvasására és egyszerűbb lesz a közlekedési vagy koncertjegy vásárlása abban az új generációs mobilfizetési rendszerben, amelyet a Cellum fejleszt uniós források felhasználásával. A tervek között van olyan szoftver létrehozása is, amely magát a lefotózott árucikket is képes azonosítani a fizetési folyamat előtt.

Tovább

Etesd kedvencedet a mobilodról! - Pintofeed

2012. december 7. -

A túlságosan elfoglalt gazdiknak nagyon jól jöhet a Pintofeed etetőgép, amely lehetővé teszi, hogy otthonhagyott kedvencünket bármikor megetethessük a távolból - mobiltelefonunk segítségével.

Tovább