Szűrés

A(z) stratégia kulcsszót tartalmazó cikkek

Még több gyártót szeretne elcsábítani a Microsoft

2014. január 16. -

A redmondi szoftveróriás megerősítette, hogy több gyártópartnerét szeretne rávenni arra, hogy újabb Windows Phone rendszerű készülékekkel rukkoljon elő és népszerűsítse azokat, illetve újabb cégeket vonna be a WP mobil gyártásba. A csábítás eszköze természetesen a pénz, ám azt nem tudni, milyen összegekről beszélhetünk.

Tovább

A BlackBerry visszatér hagyományaihoz

2014. január 14. -

A BlackBerry az utóbbi időben egyre inkább az érintőképernyős modellek felé kacsingatott, és bár megmaradt a hagyományos, nyomógombos változatoknál is, egyre több készülék elhagyta ezt a „védjegyet”. De talán a folyamat a jövőben megfordul.

Tovább

BlackBerry: csak QWERTY gombsoros modellek a felsőkategóriában

2014. január 9. -

A kanadai gyártó új vezérigazgatója elárulta, hogy a jövőben csak fizikai QWERTY gombsorral szerelt készülékekkel lesz jelen a felsőkategóriában, teljes érintőkijelzővel szerelt modellekkel pedig csak az alsó-, illetve középkategóriában találkozhatunk majd.

Tovább

Egyszerre lesz Android és Windows Phone a HTC mobilokon?

2013. október 9. -

A Microsoft arra próbálja rávenni a HTC-t, hogy androidos telefonjain második operációs rendszerként a Windows Phone is jelen legyen. Ha a tajvaniak rábólintanak a javaslatra, mentesülhetnek a Windows Phone után fizetendő licencdíjak megfizetése alól.

Tovább