Szűrés

A(z) termék kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyerekbarát változatot készít legnépszerűbb termékeiből a Google

2014. december 8. -

A Google megerősítette a hírt, miszerint készül népszerű termékeinek a gyerekbarát változata. A szolgáltatások megjelenését és funkcióit kifejezetten a 12 év alatti korosztályhoz igazítják.

Tovább

Az Epson csúcstechnológiás termékekkel készült az IFA-ra

2014. szeptember 11. -

Az Epson új termékeket mutatott be az IFA kiállításon, Berlinben, köztük a világ egyik legkisebb és legkönnyebb A4-es tintasugaras nyomtatóját, a WorkForce WF-100W készüléket. A projektorok piacán 2001 óta piacvezető vállalat három új, kiváló minőségű, speciális funkciókkal rendelkező, nagy fényerejű és színhű képet biztosító, 3LCD házimozi projektort is bejelentett, amelyeket nagyképernyős otthoni szórakoztatásra terveztek.

Tovább

D-Link: villámgyors net a távoli sarkokban is

2014. május 20. -

A D-Link újabb eszközzel bővítette 11AC termékcsaládját. A DAP-1520 Wireless AC750 Kétsávos Range Extender nemcsak a legújabb Wireless AC szabványos hálózatok hatótávolságát képes kiszélesíteni. Az új eszközök piacra kerüléséig a már meglévő 802.11n routerek lefedettségét is képes növelni.

Tovább

Heartbleed-biztosak a ZyXEL készülékei

2014. április 29. -

A nemrég kirobbant sebezhetőségi botrány nem érinti a tajvani ZyXEL gyártó termékeit. Sem az UTM, sem a tűzfal készülékei nincsenek veszélyben a közelmúltban felfedezett kártékony Heartbleed bugtól. A cég kiterjedt vizsgálatai megerősítették, hogy a termékekben használt Open SSL rendszerek ellenállnak a támadásoknak.

Kulcsszavak: biztonság, termék, ZyXEL
Tovább