Szűrés

A(z) áruház kulcsszót tartalmazó cikkek

Áprilisban növekednek a Windows Store appok árai

2015. március 24. -

Nem egészen egy hónap múlva a Windows felhasználóknak többet kell majd fizetniük egy-egy applikációért a Windows Store-ban. Az árak április 13-tól növekednek majd.

Tovább

Széfekkel szerelik fel az Apple boltokat az arany Apple Watch érkezése miatt

2015. február 2. -

Egyedi tervezésű széfek kerülnek az Apple áruházaiba a hamarosan megjelenő Watch okosóra rendkívül értékes, arany kiadása miatt. A méregdrága kütyü eladásra szánt példányai mellé záráskor a bemutató darabokat is biztonságba helyezik. Persze nem kell aggódni utóbbiak töltöttsége miatt, ugyanis MagSafe töltőkkel is felszerelik a péncélszekrényeket.

Tovább

Biztonságra épülő alkalmazás-áruházat mutat be a Blackphone

2014. december 10. -

A Blackphone a héten (kedden) jelentette be, hogy frissül PrivatOS operációs rendszere, valamint bemutatták új, biztonságra fókuszáló alkalmazásboltjukat is.

Tovább

Hatalmas karácsonyi bummra számít az Extreme Digital

2014. november 5. -

Az idei ünnepi szezonra vonatkozó előrejelzések szerint mintegy másfélszeresére növekvő csomagszám miatt kétszeres raktárkészlettel, közel háromszor nagyobb raktári férőhellyel, és megnégyszerezett raktári személyzettel készül a karácsonyra az Extreme Digital. Az új raktárral hazánk egyik legnagyobb e-kereskedőjének célja, hogy az ajándékvásárlási rohamban is tartani tudja a megrendelt termékek 1 napon belüli kiszállítását.

Tovább