Szűrés

A(z) All-in-One PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Új PC- és notebook portfóliót mutatott be a Lenovo

2015. szeptember 1. -

A Lenovo bejelentette legújabb, a kis -és középvállalatoknak szánt PC és notebook portfolióját. A legújabb technológiával és stílusos dizájnnal érkező portfólióban megtalálható a ThinkPad E sorozat, a frissített Lenovo M, B és E laptop sorozatok, valamint az S sorozatú PC-k és all-in-one gépek. 

Tovább

Aio fronton is újított az Asus – Portable AiO PT2001

2014. június 10. -

Az idei Computexen az Asus termékek sorában egy Aio PC is lapult, melyet Portable AiO PT2001 névre kereszteltek. A masina 19, 5 hüvelykes érintőképernyővel, helytakarékos kivitellel és könnyű súllyal rendelkezik. 

Tovább

Fujitsu AiO PC a Közlekedési Múzeumban

2013. szeptember 26. -

A napokban az Intel és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum megújította a két évvel ezelőtt kezdődött együttműködésüket és bejelentették, hogy az Intel támogatásával folytatódik a „DOStalgia – a személyi számítógép hőskora” vándorkiállítás., melynek jeleként egy All-in-One (AiO) PC-t is elhelyeztek a múzeumban.

Tovább

A Samsung belép a PC piacra

2013. június 4. -

A Samsung bemutatta két All-in-One PC-jét, az Ativ One 5 és az Ativ One 7 modelleket. A Windows 8 rendszerrel érkező újdonságok ideális megoldást jelentenek a PC rajongóknak, hiszen a notebookok stílusos megjelenését ötvözik a klasszikus személyi számítógépek nagy kijelzőjével és nyers erejével.

Tovább