Szűrés

A(z) Hyundai kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG és a Hyundai megreformálja az elektromos autók utasterét

2020. október 9. -

Az LG Electronics (LG) és a Hyundai Motor bemutatta az IONIQ nevű utastér-koncepciót (IONIQ Concept Cabin), amely hűen tükrözi mindkét vállalat szakértelmét a fogyasztói kényelmi eszközök és elektromos személygépjárművek terén. Az innovatív koncepció maximálisan kihasználja az elektromos járművek tágas belső terét, ami belső égésű motor és más terjedelmes mechanikus alkatrészek híján a hagyományos autókénál jóval nagyobb.

Tovább

Hyundai Genesis – magától lassít, ha trafit „lát”

2014. június 27. -

A Hyudai új modellje képes észlelni a közeli sebességmérő kamerákat, sőt szükség esetén automatikusan mérsékeli is sebességét a büntetés elkerülése érdekében.

Tovább

Hyundai T7 – Vonzó hétcolos

2013. január 28. -

A Hyundai bemutatta új táblagépét, mely ránézésre a Galaxy Note 8.0-t juttatja eszünkbe, működéséért a Galaxy S III-ban is szolgáló Exynos processzor felel, árát tekintve pedig olcsóbb, mint az Asus Nexus 7. Talán nem túlzunk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a T7 lehet az olcsó, de jó androidos tabletre vágyók életre kelt álma.

Tovább

Három androidos táblagéppel készül a Hyundai

2012. július 14. -

Egy héthüvelykes, egy 9,7 colos és egy 10,1 colos táblagép bevezetését tervezi a Hyundai. A jó ár/érték aránnyal rendelkező androidos kütyük Oroszországban landolhatnak először.

Kulcsszavak: Hyundai, Oroszország
Tovább