Szűrés

A(z) PowerEdge kulcsszót tartalmazó cikkek

PowerEdge - innovációs motor a vállalatoknak, mérettől függetlenül

2021. november 16. -

A Dell Technologies bejelentette új, építőelemes rendszerű rackszervereit és kis helyigényű, toronykivitelű szervereit, amelyek rugalmas, sokoldalú és megfizethető megoldásokat kínálnak a cégeknek, a méretüktől függetlenül. 

Tovább

A 14. generációs PowerEdge szerverek a modern adatközpontok alapjai

2017. július 18. -

A Dell EMC bejelentette a világ legkeresettebb szerverének új generációját. Az Intel Xeon skálázható processzorokhoz tervezett 14. generációs PowerEdge szerverportfólió díjnyertes kialakítása skálázható, automatizált és biztonságos informatikai platformot alkot a hagyományos és a felhő alapú alkalmazásokhoz.

Tovább

Jövőálló szervereket mutatott be a Dell kkv-knak

2015. december 14. -

A Dell bejelentette, hogy bővíti a 13. generációs Dell PowerEdge szerver-családját. A négy új belépő szintű szerver nagyobb teljesítményt, rugalmasságot és hatékonyságot biztosít, így teszik lehetővé a kis- és középvállatok (kkv) jövőbeli növekedését. 

Kulcsszavak: PowerEdge, kkv, szerver, Dell
Tovább

Új modellek a 20 éves PowerEdge portfólióban

2015. április 30. -

A Dell bejelentette a 20 éves PowerEdge szerverek FX portfóliójának három új modulját. A család olyan integrált felügyeleti képességekkel rendelkezik, amelyek segítségével a különböző szervezetek gyorsan konfigurálhatnak teljes körű munkaterheléseket.

Kulcsszavak: Dell, PowerEdge, szerver
Tovább