Szűrés

A(z) Sony-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Az XZ2 Premium egyedülálló tulajdonságai

2018. szeptember 15. -

Magyarországon is elérhetővé vált a Sony Mobile zászlóshajója, a dual kamerás Xperia XZ2 Premium okostelefon, mely az egyik legkiemelkedőbb kamerával rendelkezik, amit valaha okostelefonba építettek. Az csúcskészülék videórögzítésnél alkalmazható 12800 ISO értéke a legmagasabb az okostelefonok piacán.

Kulcsszavak: Sony-hu, Sony
Tovább

Megérkeztek a Sony tavaszi újdonságai – Fókuszban az NFC

2013. április 12. -

A Sony tegnap bemutatta az összes új szórakoztatóelektronikai termékét, melyek 2013 tavaszán, tehát most kerülnek fel a hazai üzletek pocaira. A vállalat portfóliójában kiemelt hangsúlyt kaptak az NFC-képes eszközök, amik mindössze egyetlen érintéssel párosíthatók, s rendkívül egyszerű tartalommegosztást tesznek lehetővé.

Tovább

Sony Xperia sola: floating touch navigációval és minden földi jóval

2012. március 13. -

A Sony ma bemutatta az androidos Xperia okostelefon portfóliójának legújabb tagját, az Xperia sola-t. A készülék legnagyobb újdonsága az innovatív floating touch navigáció, mely egy teljesen új mobilélményt kínál. A felhasználók kettő, NFC-re épülő Xperia SmartTaget is találnak a kütyü dobozában, melyek segítségével életstílusuknak megfelelően egy pillanat alatt megváltoztathatják okostelefonjuk beállításait.

Tovább

Csúcs notebook a Sony-tól - VAIO Z

2011. október 17. -

Az új ultra-mobil, VAIO Z sorozatú notebook a Sony magas szintű hardveres és szoftveres fejlesztéseivel készült azoknak, akik sokszor vannak úton, ezért nem nélkülözhetik a komoly teljesítményt és a hordozhatóságot.

Kulcsszavak: Sony, Sony-hu, notebook
Tovább