Szűrés

A(z) bankszolg kulcsszót tartalmazó cikkek

A Simple elindította online fizetési rendszerét

2015. december 11. -

A PayU december végével radikálisan csökkenti a piaci jelenlétét Magyarországon. Az OTP Mobillal kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően a PayU azon kereskedő partnerei számára, akik nem tudják tovább használni a fizetési megoldást az OTP Mobil saját platformjával, a Simple Online Fizetési Rendszerrel biztosítja a változatlan minőségű szolgáltatást.

Tovább

Sorszámhúzó mobilalkappot mutatott be az Erste

2015. október 23. -

Új mobilalkalmazással rukkolt elő az Erste Bank.A Sorszámhúzó névre keresztelt alkalmazással rövidebbé válik a sorban állási idő, és könnyebb a legközelebbi bankfiókhoz, vagy ATM-hez történő navigáció. 

Tovább

Az Apple új fizetési megoldásáról

2014. szeptember 11. -

Az Apple kedden bemutatta az új iPhone 6 készüléket, amely az előzetes várakozásoknak megfelelően tartalmazza az NFC technológiát, ami képessé teszi a készüléket mobilfizetések megvalósítására. A K&H Bank szerint az új technológiával egy olyan eszköz kerül az emberek kezébe, ami még egyszerűbbé teszi a pénzügyek mobileszközön keresztül való kezelését. Ami pedig az újítás mögött is állandó, az a biztonságos bankrendszer.

Tovább

TaPassz: Újabb érintés nélküli fizetőeszköz a TakarékPontnál

2012. március 22. -

A TakarékPont tovább bővítette MasterCard PayPass termékeinek kínálatát a TaPassz elnevezésű fizetőeszközével. A TaPassz bármilyen eszközre felragasztható mini bankkártya – akár személyes tárgyakra, például mobiltelefonra is – így mindig kéznél van. Az érintés nélküli technológián alapuló matrica könnyű és gyors fizetési alternatívát kínál, legyen szó gyorséttermekben, élelmiszerüzletekben, moziban, újságosnál vagy akár kávézókban, benzinkúton történő vásárlásról.

Tovább