Szűrés

A(z) e-könyv kulcsszót tartalmazó cikkek

PocketBook InkPad 3 – szárnyalja túl az elvárásait!

2018. február 11. -

A PocketBook büszkén jelenti be az új, könyv méretű e-könyv olvasójának, az PocketBook InkPad 3 bemutatását, amely 7,8 hüvelykes E Ink Carta képernyővel és fejlett SMARTlight funkcióval segíti az olvasás kényelmét és a beállítások személyre szabhatóságát.

Tovább

A PocketBookot jó forgalmazni

2016. március 13. -

A Monacoban megrendezett DISTREE EMEA konferencián a PocketBook e-könyv olvasó márka nyerte el az otthoni szórakoztató berendezések gyémánt nagydíját. Az elismerés azt is jelzi, hogy a forgalmazók szerint az elektronikus könyvolvasók piaca töretlenül fejlődik.

Tovább

Nem tetszik egy iOS app? Kérd vissza a pénzed

2014. december 31. -

A Hvg számolt be arról, hogy bizony most megéri iPhone használónak lenni, hiszen az Apple döntése értelmében visszakérhetik pénzüket azok az európai felhasználók, akik nem elégedettek a letöltött és kifizetett alkalmazásukkal.

Tovább

Ütásálló e-olvasó a Pocketbooktól

2014. december 3. -

A PocketBook bemutatta legújabb készülékét, a CAD Reader Flexet, mely olyan szakembereknek készült, akik nagy táblázatokkal, komplex grafikonokkal és rajzokkal dolgoznak. A környezeti hatásoknak ellenálló, hajlékony eszköz terepmunka közbeni használatra is alkalmas.

Tovább