Szűrés

A(z) garancia kulcsszót tartalmazó cikkek

2 év garanciát ad okosórájára a Huawei

2015. október 27. -

Jól járnak a Huawei Watch tulajdonosok. A gyártó úgy döntött, a szokásosnál több garanciát vállal a termékre, és ezt minden vásárló számára biztosítja.

Tovább

Sonim XP7 – túlélésre tervezve

2014. november 26. -

A Sonim leleplezte XP7 nevű újdonságát, amely jelenleg a világ legellenállóbb 4G LTE támogatással bíró okostelefonja. Az IP68 tanúsítványnak megfelelő mértékben strapabíró, Android 4.4 KitKat rendszerű mobilt három év teljes körű garanciával kínálja a gyártó.

Tovább

A Samsung kicseréli a rossz készülékeket Amerikában

2014. október 13. -

A Samsung útjára indította Protection Plus Mobile Elite programját, melynek keretében vállalja, hogy az elromlott telefonokat kicseréli. Bár egyelőre csak az Egyesült Államokban kínál ilyen lehetőséget a fogyasztóknak. 

Tovább

Kevesebb, mint havi ezer forintból megvédhetjük mobil eszközeinket

2014. május 16. -

Kevesebb, mint havi 1.000 forintból megvédhetjük mindennapi munkánkhoz, kommunikációnkhoz szükséges eszközeinket. A PBA Praeventio Zrt. biztosítási alkusz garancia időn túl is védelmet kínál okostelefonokra, táblagépekre, laptopokra és egyéb elektronikai eszközökre. Sőt, az elektronikus készülékek-biztosítás olyan esetekre is segítséget nyújthat, amik kívül esnek a rendeltetésszerű használaton, azaz amikre az érvényes garancia már nem vonatkozik.

Tovább