Szűrés

A(z) gyár kulcsszót tartalmazó cikkek

Okosautó gyár nyílt Szombathelyen

2015. május 26. -

A TDK-hoz tartozó EPCOS átadta egyik európai autóelektronikai alkatrészgyártó központját Szombathelyen. Olyan „okosautós alkalmazásokhoz” fejlesztenek és gyártanak elektronikai alkatrészeket, mint a teljes kulcs nélküli nyitás és indítás, automatikus távolsági fényvezérlő, optikai parkolást segítő rendszerek, sávelhagyásra figyelmeztető rendszerek vagy a különféle táblafelismerők.

Tovább

Az Apple még mindig nem figyel dolgozói biztonságára [Videó]

2014. december 26. -

A BBC Panorama csapata egy titkos nyomozás keretében mutatott rá arra, hogy az Apple még mindig nem foglalkozik munkásainak védelmével. A gyári dolgozókat szinte végkimerülésig hajtják.

Kulcsszavak: BBC, Apple, gyár, videó
Tovább

A Moto X gyáregysége a Google utcanézetén

2013. szeptember 11. -

Egyre több hellyel gyarapodik a Google Street View, melyeket akár otthon ülve is könnyedén bebarangolhatunk. A szolgáltatással már a Moto X gyáregységébe is bepillantást nyerhetünk.

Tovább

Jászfényszaru tévégyárában ünnepelte a digitális átállást a Samsung

2013. augusztus 1. -

Tegnap egy rövid utazással indult a napunk, ami után Jászfényszarun, a dél-koreai óriásvállalat televízió gyárában találtuk magunkat, ahol saját szemünkkel láthattuk, hogyan történik a készülékek összeszerelése. A gyárlátogatás igazából csak a hab volt a tortán, hiszen a digitális átállás alkalmából rendezett ünnepségen is részt vehettünk, aminek keretében 14 megyében lekapcsolták az analóg adótornyokat.

Tovább