Szűrés

A(z) kutya kulcsszót tartalmazó cikkek

Új tartalommal bővült és iOS-en is elérhető a Vigyél Haza applikáció

2015. augusztus 26. -

Három új fejlesztéssel ünnepli születésnapját a Vigyél Haza kutyakereső alkalmazás. Az applikáció elveszett kutyánk megtalálásában, új eb örökbefogadásban, kutyabarát szállás és étterem keresésben és mostantól kutya-elsősegélynyújtásban is azonnali segítséget nyújt.

Tovább

Hogyan készüljenek a kutyabarátok a szilveszterre?

2014. december 31. -

A januári időszakban 20-25%-kal emelkedik a fővárosban befogott kutyák száma, de a szilveszteri petárdák hangos durranása miatt megrémült és elszökött kutyák nagy része el sem jut az állategészségügyi szolgálatra vagy menhelyre. Hogyan készülhetnek fel előre kedvenceik védelmére a kutyatulajdonosok és állatbarátok, miben segíthet egy okostelefon alkalmazás?

Tovább

Már állatbarát éttermet is kereshetünk a Vigyél Haza kutyakereső applikációval

2014. július 22. -

Tavaly augusztusi bevezetése óta közel tízezren töltötték le, és több ezer aktív felhasználó regisztrálta saját kutyáját a Vigyél Haza okostelefon alkalmazás rendszerébe. A most bevezetett, új funkcióknak köszönhetően még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a kutyatulajdonosok és állatbarátok élete.

Tovább

A Sony kamerája kutyaszemszögből láttatja a világot

2013. április 19. -

A Sony egy olyan kamerával állt elő, amelyet  kutyánkra szerelhetünk. Az AKA-DM1 névre keresztelt kütyüt csak nagyobb méretű ebeken próbálhatjuk ki.

Kulcsszavak: Sony, kamera, kutya
Tovább