Szűrés

A(z) műsor kulcsszót tartalmazó cikkek

Felturbózott üzleti struktúrával készül idén az Invitel

2015. május 7. -

Az Invitel a hazai sajtó képviseletének körében jelentette be idei évi újításait, melyek a vállalat struktúrájának egészét érintik. Nem kimondottan új struktúráról van szó, csupán az eddigi tapasztalatokhoz, az új irányokhoz szabják elképzeléseiket.

Tovább

Légdeszka, repülő autó és önbefűző cipő – valóra váltak a „Vissza a jövőbe” jóslatai?

2014. december 24. -

Biztos sokan emlékeznek még a Vissza a jövőbe című filmre. A főszereplő, Marty McFly 2015-be érkezik, amikor is egy távoli jövő tárul a főhős szeme elé. Vajon a 80-as években elképzelt jövőképből mi válik valósággá? 

Tovább

A többképernyős tévézés élménye – elindult a Telekom TVGO

2014. május 8. -

Tegnap indult (május 7.) hivatalosan a Telekom TVGO szolgáltatása, amely egészen új szintre emeli a tévézés élményét. Az új megoldással akár laptopon, táblagépen és okostelefonon is egyszerűen követhetjük 16 csatorna adásait, és filmeket nézhetünk, akár ingyen is.

Tovább

Fuso a PS3 és PS4 konzolokon

2014. április 8. -

Magyarországon elsőként a fuso jelent meg a PS3 és PS4 konzolok platformján, mint SVOD (előfizetéses digitális videótár) szolgáltató. Segítségével a felhasználók egyéni igényeiknek megfelelően személyre szabott gyakorisággal nézhetnek különböző videós tartalmakat, olvashatnak híreket, amint azok a rendszerben elérhetővé válnak.

Tovább