Szűrés

A(z) mozi kulcsszót tartalmazó cikkek

Elindult a Paramount Channel nyári szabadtéri mozija Siófokon

2017. július 10. -

Lézeres akadálypályával és kötélen leereszkedős fotózással indult a Paramount Channel filmcsatorna nyári szabadtéri mozija Siófokon. A teltházas vetítésen izgalmas kütyükből, kettős ügynökökből és veszélyes robbanásokból sem volt hiány. Rékasi Károly is a csillagok alatt mozizott, ahol egy röpke pillanatig újra az általa szinkronizált Tom Cruise szerepébe bújt és a Mission: Impossible ominózus jelenetét reprodukálva ereszkedett le egy kötélen.

Tovább

Premier előtti magyar filmekkel, széleskörű filmkínálattal indul az ötödik Cinema City FilmÜnnep

2016. október 6. -

A Cinema City ötödik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City FilmÜnnepet. 

Tovább

NMHH: Tíz film ért el legalább százezres nézőszámot a mozikban a második negyedévben

2016. augusztus 16. -

Az Amerika kapitány: Polgárháború című amerikai akciófilmre váltott a legtöbb néző jegyet Magyarországon a 2016 második negyedévében vetített 622 mozifilm közül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által közzétett adatok szerint. A mintegy 280 ezres nézőszám az első negyedévben csak a negyedik helyre lett volna elég. Bő egymillióval kevesebb látogatót és közel másfél milliárd forinttal kevesebb bruttó jegybevételt regisztráltak, mint az év első három hideg hónapjában.

Kulcsszavak: szórakozás, film, mozi, NMHH
Tovább

Nem lesznek a Vodafone-nál roaming díjak

2015. április 1. -

A Vodafone Magyarország április 1-jétől, azaz a mai naptól hivatalosan is eltörli az EU-s roaming díjakat és átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait. Ez egyedülálló lépés nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is.

Tovább